Naši začetki segajo v leto 2007, kjer smo kot pooblaščeni monterji začeli z montažo stavbnega pohištva priznanih slovenskih podjetij, ki se ukvarjajo z proizvodnjo le-tega.

Naše monterske ekipe so zaposleni z večletnimi izkušnjami, ki se montaže lotijo strokovno in premišljeno. Naša montaža ustreza smernicam eko sklada, kar je še en dokaz, da je strokovna in kakovostna. Prav tako se naši zaposleni redno udeležujejo strokovnih izobraževanj, ki pripomorejo h kakovostni vgradnji vseh vrst stavbnega pohištva in pohištva na sploh. Na vašo željo vam lahko dobavimo in vgradimo PVC ali leseno stavbno pohištvo.

Trdno delo in marljivost nas je gnala še naprej in pričeli smo z proizvodnjo notranjih vrat in pohištva po meri. V naš proizvodni program spada vse vrste pohištva, kot so omare, kuhinje, mize, pisarniško pohištvo, vgradne omare, regali, kosovno pohištvo, notranja vrata v katera vam lahko vgradimo kvalitetne magnetne ključavnice in skrita nasadila. Prav tako vam iz kakovostnih materialov oblečemo vaše notranje stopnice.

Naši materiali so iz srednjega ali višjega kakovostnega razreda, mat ali sijaj, vedno pa stremimo k kakovostni izvedbi in vgradnji.

Radi prisluhnemo vašim željam, vam svetujemo, predlagamo izboljšave in stremimo k temu, da se boste v svojem domu počutili udobno in domače.

Za več informacij nas pokličite, z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

OSEBNA IZKAZNICA

Kratki naziv: MIHEC ŽIŠT, S.P.
Dolgi naziv: MIZARSTVO IN MONTAŽA LESENIH IZDELKOV, MIHEC ŽIŠT, S.P.
Matična številka: 3219534000
Davčna številka SI: 53662334
Zavezanec za DDV: Da (SI53662334)


Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE
Velikost podjetja: (5 do 9 zaposlenih)
Oblika: Samostojni podjetnik s.p.
Datum vpisa v sodni register: 1.9.2007
Dejavnost:
F43.320 – Vgrajevanje stavbnega pohištva

Mizarstvo ŽIŠT deluje na trgu že od leta 2007 in svojim strankam nudi široko paleto lesenih izdelkov. Če želite v svojem domu doseči naraven in moderen videz, smo pravi naslov za vas.