Pri vgradnji ali prenovi stavbnega pohištva je najtežja odločitev – kakšna okna so najprimernejša? LES, LES-ALU ali PVC? Največ je odvisno od Vašega okusa in finančnih zmožnosti.

Tako za lesena kot za PVC okna smo prodajni zastopniki več proizvajalcev oken, zato Vam lahko neodvisno svetujemo za izbiro najustreznejših. Nudimo vse potrebne storitve – od svetovanja, izmer in naročila do montaže in servisnih storitev. Izvajamo tudi RAL montaže, ki ustrezajo smernicam Eko sklada.

Za lesena in les-alu okna smo prodajni zastopniki in dolgoletni pooblaščeni monterji podjetja Jelovica d.o.o., ki proizvaja več različnih tipov oken. Smo njihov »prodajno storitveni center Ptuj« (PSC Ptuj). Jelovica k nam usmerja povpraševanja strank iz okolice Ptuja in Slovenske Bistrice. Smo tudi njihovi dolgoletni pooblaščeni monterji na področju celotne Podravske in Prekmurja. Nudimo vse potrebne storitve – od svetovanja, izmer in naročila do montaže in servisnih storitev.

Več si poglejte na spodnjih povezavah:

Lesena okna – Jelovica
Les-alu okna – Jelovica

Tudi za senčila poskrbimo mi, Vi se samo odločite ali Vam bolj ustrezajo rolete ali žaluzije, fiksni ali rolo komarniki, vratni komarnik ali plise. Vse to se dogovorite ob izmeri oken.

V nadaljevanju vas vabimo k ogledu nekaj referenčnih primerov vgrajenih izdelkov.