Jelopasiv premium

Ko hočete največ. Novo les-alu okno Jelopasiv Premium zagotavlja najvišjo kakovost in dosega najvišje standarde energijske varčnosti. Posebnosti okna: Novo sodobno Les-alu okno, primerno za vgradnjo v nizkoenergijske in pasivne hiše. Visokoizolativna zasteklitev, leseni profil debeline 92 mm z dodano zaščitno aluminijasto masko na zunanji strani nudi odlično toplotno izolacijo in zagotavlja dolgo obstojnost okna.…

Jeloclassic

Jeloclassic je sodobno okno tradicionalnega videza, ki v hišo ali stanovanje vnese pridih domačnosti in rustikalnega videza. Okno odlikuje skladje sodobnega dizajna in bogate tradicije oblikovanja oken za zagotovljeno udobje bivanja in prihranek energije. Primeren tudi za spomeniško zaščitene objekte.

Jelostar

Lesena energijsko varčna okna Jelostar s troslojno zasteklitivjo so izdelana iz profila debeline 78 mm. Okno ponuja rešitev za vse, ki prisegate na les in želite v svoj dom vgraditi sodobna lesna okna. Oblikujejo jih enostavne in preproste linije. Primerna so za vgradnjo v nizkoenergijske hiše.

Jeloterm

Lesena okna Jeloterm so standardni model oken z dvema odkapnima profiloma. Če stremite k čim nižji investiciji za dosego energijske varčnosti vašega doma, izberite lesena okna Jeloterm. Okna Jeloterm imajo dvoslojno zasteklitev in serijsko vgrajena dva odkapna profila.